Dit staat er op ons menu

Kies zelf het ‘gerecht’ wat bij je past

Leuk dat je er bent! Zoals je ziet bieden wij, net als restaurants, een ‘menukaart’ aan met al onze mogelijkheden. Of je nu kiest voor enkel een ‘hoofdgerecht’ of gaat voor het ‘all-in menu’. Bij ons kun je met jouw wensen terecht.

RestaurantSupport is sinds 2015 opgericht specifiek voor restaurants. Wij bieden de ondersteuning voor jouw marketingactiviteiten. Of je nu visitekaartjes, een website, professionele foto’s of complete marketing ondersteuning nodig hebt. Grote kans dat wij je daarmee kunnen helpen.

Veel plezier bij het bekijken van onze menukaart.

Social-media

Om online bezoekers naar de website te trekken, maken we onder andere  gebruik van de social-media kanalen. Je kunt hier eenvoudig jouw doelgroep bereiken. Eerst richten we ons op Facebook en instagram. We zorgen voor meer volgers en bieden een structuur om dit op gang te houden. Bekijk hier van welke mogelijkheden je gebruik kunt maken?

DE KALENDER
STRATEGIE
FOTO & VIDEO
SOCIAL UP-TO-DATE
HASHTAGONDERZOEK
ADVERTEREN
Bavette website | RestaurantSupport

De restaurant website

Zonder website geen restaurant

De restaurant website kan je zien als het visitekaartje van jouw restaurant. Op de website krijgt de bezoeker een beeld van hoe jouw restaurant eruit ziet, wat er op de menukaart staat, waar het ligt en niet geheel onbelangrijk voor Nederlanders… wat het kost.

Consumenten bezoeken zo’n 2 tot 4 restaurant websites voordat zij een keuze maken. Bedenk zelf maar eens als je ergens wilt gaan eten dat je vaak de website gebruikt om de menukaart en de prijzen te bekijken. Wij Nederlanders willen weten wat er op de kaart staat en wat wij ongeveer uit gaan geven. Het is dus belangrijk dat de informatie up-to-date en aantrekkelijk is.

De restaurant website

In het restaurant

Is de gast op bezoek dan moeten we onze producten op verschillende manieren kunnen aanbieden. Bijvoorbeeld via een mooie overzichtelijke menukaart. Maar dat is nog niet alles. Je kunt meer doen om gasten aan jouw restaurant te binden. Klik op de voorbeelden voor meer informatie.

VISITEKAARTJES
MENUKAART
KINDERKAART
DINERBON
SOCIAL TELLER
ANSICHTKAART
BEDANKT KAARTJE
LOGO GRAVEREN

E-mailmarketing

E-mailmarketing werkt perfect en levert het meeste resultaat. Zij kennen het restaurant en hebben zelf aangegeven interesse te hebben in het aanbod. We kunnen de gast na het bezoek zelf benaderen en daar halen we veel voordeel uit.

VRIENDEN VAN
VERJAARDAGSMAIL
NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar onze totaaloplossing?

Wij nemen al het werk uit handen voor 1 vaste prijs per maand. Klik op de button voor meer info.
Bekijk onze all-in pakketten!