De website voor restaurants

Hét visitekaartje van jouw restaurant

Een restaurant site van RestaurantSupport

De restaurant website kan je zien als het visitekaartje van jouw restaurant. Op de website krijgt de consument een beeld van hoe jouw restaurant eruit ziet, wat er op de menukaart staat, waar het ligt en op welke manier er een reservering gemaakt kan worden.

Consumentengedrag
Consumenten bezoeken zo’n 2 tot 4 restaurant websites voordat zij een keuze maken. Bedenk zelf maar eens als je ergens wilt gaan eten dat je vaak de website gebruikt om de menukaart en de prijzen te bekijken. Wij Nederlanders willen weten wat er op de kaart staat en wat wij ongeveer uit gaan geven. Het is dus belangrijk dat de informatie up-to-date en aantrekkelijk is.

Up-to-date
Het is ook belangrijk dat de website goed onderhouden wordt. Dat daar regelmatig nieuwe content op geplaatst wordt en dat deze up-to-date wordt gehouden. Tevens wil je ook dat jouw website mee gaat met de seizoenen van het jaar. Het zou dan ook fijn zijn wanneer je zelf jouw website bij kunt houden en kleine aanpassingen zelf kunt doen. Dit scheelt je maandelijkse onderhoudskosten.

Uitstraling
De website moet de sfeer van het restaurant uitstralen. Dit ligt altijd op 1 lijn. Zo krijgt de bezoeker van de website een juist beeld van het restaurant.

​Mogelijkheden
We bieden verschillende mogelijkheden aan op het gebied van websites. Je kunt deze zelf bijhouden en up-to-date houden, of je kunt ervoor kiezen om dit uit te besteden. We zetten op deze pagina de mogelijkheden op een rijtje.

Bavette website | RestaurantSupport

Belangrijke punten waar wij rekening mee houden

Dit is misschien wel 1 van de belangrijkste kenmerken waar wij rekening mee houden. Tussen de 65-70% van de bezoekers bekijkt jouw website via een tablet of mobiele telefoon. Jouw website moet dus goed functioneren op een mobiel apparaat.

De pagina met het menu wordt naast de homepage het meest bekeken. Dit is logisch want de bezoeker wilt weten wat jouw restaurant biedt. Deze pagina moet dus aantrekkelijk én het liefst uitgeschreven zijn. Een menu in een pdf-bestand openen is een extra stap wat je gasten kost. Dit raden wij niet aan.

Het doel van de meeste restaurant websites is om er voor te zorgen dat bezoekers een reservering maken. Als o.a. de website up-to-date is, de foto’s er goed uit zien en de informatie duidelijk/ overzichtelijk is, zal er eerder een reservering gemaakt worden.

Wij kunnen een website zo bouwen dat deze makkelijk te onderhouden is. Zo kun je teksten op de website en de menukaart zelf aanpassen. Dit scheelt je een hoop onderhoudskosten.

Een restaurant website bestaat standaard uit een homepage, menukaartpagina, een impressie pagina met social-media koppelingen, een contactpagina, reserveringspagina, gezelschappen, arrangementen en een nieuwspagina (blog). Wil je hier pagina’s aan toevoegen dan is dat uiteraard mogelijk.

Het belangrijkste is dat jouw website goed gevonden wordt in Google. Google stelt hier diverse eisen aan. Wij houden hier rekening mee en zorgen ervoor dat jouw website omhoog komt in diverse zoekresultaten.

Offerte opvragen

Baker’s Dough

Rotterdam

La Passione

Den Haag

Terroir

Leiden

Sajaki

Gouda

Bavette

Maasland

Sonnetje

Maasland

Triana

Den Haag

Egelantier

Breda

OfjeSpaanseWorstLust

Amsterdam

Kade 87

Rotterdam

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

Mooie foto’s maken een website. Met het foto abonnement van RestaurantSupport beschik je altijd over professionele foto’s
Professionele foto’s